Gezondheid

Een gezondheidsreading kan een uitkomst zijn als je vragen hebt over je lichamelijk welbevinden of eventuele lichamelijke klachten.
Samen met jou kijk ik naar je gronding, je energie en je chakra’s en vertel waar het wel en niet stroomt. Door het uitspreken komt er al een stuk bewustwording (en hierdoor vaak al een stuk healing).
Hierna kan er door middel van een healing je energie meer in balans worden gebracht om je zelfhelende vermogens te ondersteunen.
(Het spreekt voor zich dat een reading niet de plaats van de reguliere geneeskunde inneemt. Wij zijn echter niet alleen een lichaam maar nog veel meer. Een reading kan wellicht een mooie aanvulling bieden bij de reguliere geneeskundige behandeling).

Na diverse cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura en chakra’s en healing ben ik in 2006 begonnen met de Reading Opleiding in Rotterdam.
Na het afronden van de reading opleiding heb ik nog een reading- specialisatiejaar gevolgd.

De afgelopen jaren ben ik me blijven verdiepen in het werken met energie door middel van opleidingen en workshops.

Het is mijn intentie om mensen te ondersteunen bij een stuk bewustwording van hun energie (en die van anderen). Om nog meer in het hier en nu te leven en daarbij het leven ten volle te kunnen leven.